Profesoară din Rusia, cercetată disciplinar, după ce și-a convins elevele să pozeze în ținute provocatoare

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Profesoara Rusia
Instagram/zalina_gedugova

O profesoară de limba engleză de la o școală din orașul Chelyabinsk din Rusia a fost criticată de colegi, care i-au cerut demisia, după ce și-a convins elevele să pozeze în geci de piele și fuste mini, ca să o ajute să-și promoveze cursurile de dans.

Zalina Gedugova, o profesoară de limba engleză care a absolvit Universitatea Lingvistică din Pyatigorsk, lucrează ca instructoare de fitness în timpul liber. Ea predă un stil de dans care implică mișcări erotice, ce au scopul de a îmbunătăți forma fizică a cursantelor, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

După ce și-a convins elevele, cu acordul părinților, să pozeze pentru a-i promova cursurile de dans, unul dintre profesorii de la școala la care preda a cerut ca aceasta să fie concediată. Criticii ei susțin că fotografiile le fac pe eleve să arate ca niște prostituate. De exemplu, una dintre fotografii conține descrierea: „sex, droguri și rock’n’roll.”

Deși conducerea școlii nu a concediat-o, ea a anunțat că va demisiona, din cauza controversei stârnite de respectivele fotografii, precizând că nu își dorește să afecteze reputația școlii.

Ca urmare a scandalului, oficiali din Ministerul Educației au deschis o anchetă, deși niciunul dintre părinți nu s-a plâns de comportamentul profesoarei. La rândul său, profesoara se apără susținând că fotografiile urmăresc să promoveze sportul, iar că părinții fetelor au fost de acord cu ședința foto.

Imaginile au fost postate și pe rețelele de socializare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO