VIDEO. Un miliardar rus a aruncat în mulțime cu 20.000 de dolari. Reacția publicului

08-10-2019 16:27


ploaie de bani

Un miliardar rus a surprins persoanele prezente la o conferință de afaceri în St. Petersburg, după ce a eliberat o „ploaie de bani” în valoare de 20.000 de dolari.

Miliardarul le-a oferit tinerilor prezenți la discursul lui 20.000 de dolari în bancnote de un dolar, relatează Daily Mail.

Magnatul Igor Rybakov, în vârstă de 47 de ani, le-a spus persoanelor prezente la conferință că dorește să ajute tinerii antreprenori ruși să aibă succes.

Oamenii s-au grăbit să ridice banii de pe jos, cum se vede în filmările de la eveniment.

Rybakov a declarat în cadrul forumului de afaceri Synergy Global 2019 că a început să își construiască averea de 1.3 miliarde de dolari în momentul în care tatăl său, Vladimir, inginer în perioada comunistă, i-a oferit un dolar și i-a spus să înmulțească banii și apoi să îi împartă.

În prezent, Rybakov este în primii 100 de antreprenori ruși care au devenit miliardari în dolari în timpul lui Vladimir Putin.

Miliardarul a transmis că dorește să dea înapoi 20.000 de dolari din cei 200.000 de dolari pe care i-a primit pentru a ține un discurs în cadrul conferinței.

Igor Rybakov este fondatorul TechnoNICOL Corporation, cel mai mare producător rus de acoperișuri și sisteme de izolare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO