Petrecere nazistă într-o şcoală. Elevii au primit uniforme SS şi au mâncat prăjitură cu svastică


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 08 Noiembrie 2018 12:30
Categorie: Stiri Diverse
Petrecere nazistă într-o şcoală

Anchetă la o şcoală din Melbourne, Australia, după organizarea unei petreceri cu tematică nazistă.

Elevii şcolii Dromana din Melbourne au luat parte, în clasă, la o petrecere cu tematică nazistă, prilejuită de o lecţie despre al Doilea Război Mondial. Copiii au primit replici de uniforme naziste, arme de jucărie şi chiar canistre false cu Zyklon B, gazul mortal folosit în lagărele de exterminare.

De asemenea, toţi elevii au putut gusta dintr-o „prăjitură Fuhrer”, decorată cu o svastică făcută din felii de măr. Organizatorul evenimentului, care se prezintă drept colecţionar de obiecte istorice, le-a spus că aceasta era prăjitura preferată a lui Adolf Hitler.

Imaginile de la petrecer au fost trimise unei organizaţii pentru combaterea discriminării, care a declanşat o anchetă. Conducerea şcolii a precizat, potrivit Guardian, că evenimentul trebuia să fie strict educativ, dar că „nu s-a ridicat la standardele instituţiei noastre” iar unele dintre obiectele aduse „au fost nepotrivite”.

De asemenea, creatorul prăjiturii s-a apărat, afirmând că aceasta era tăiată când a adus-o în clasă, astfel că elevii nu au văzut svastica.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO