Pedeapsa primită de un italian prins că întreținea relații sexuale cu o româncă pe o stradă

25-06-2019 12:53


prostituata

Amenda uriașă pentru un italian prins că întreținea relații sexuale pe o stradă din comuna Ceriale, nordul Italiei.

În urma unei razii a poliției locale, italianul a fost descoperit sâmbătă seară pe strada Aurelia, din Ceriale, în timp ce facea sex cu o prostituată româncă. Ambii au fost amendați cu 10.000 de euro fiecare pentru act obscen în spațiul public, relatează savonanews.it.

Potrivit presei controalele stradale pe durata verii și în special în weekenduri s-au intensificat. Scopul lor este, printre altele, combatarea fenomenului de exploatare sexuală. Italianul și româncă au fost prinși în flagrant de poliție. Nu e singura prostituată romancă din Italia care ajunge zilele acestea în presa locală.

Tot în weekend o prostituată româncă de 30 de ani a fost identificată și sancționată pentru relații sexuale în spațiul public și exhibiționism.

Românca a fost filmată în urmă cu mai multe zile în ipostaze indecente și întreținând relații sexuale în public într-o parcare de pe o autostradă din Savona, nordul Italiei.

Înregistrările cu ea în timpul unor acte sexuale au început să circule pe WhatsApp și pe diverse rețele de socializare și grație imaginilor a fost depistată de poliție. 

 

Sursa: , savonanews.it

VIDEO PROTVPLUS.RO