Părinții nu au vrut să îi plătească taxele la facultate pentru că e gay. Cum a strâns tânărul 50k de dolari


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 02 August 2018 12:43
Categorie: Stiri Diverse
student american

Un tânăr american va ajunge student datorită donaţiilor primite online, după ce părinţii săi l-au dezmoştenit fiindcă este homosexual.

Seth Owen, în vârstă de 18 ani, a spus că scopul său, încă din copilărie, a fost să ajungă la facultate. Deşi a fost acceptat la prestigioasa facultate Georgetown University, familia sa nu a acceptat să contribuie financiar pentru a-i plăti taxele din cauza orientării sale sexuale, conform NBC News

"Am început să plâng, pentru că am realizat că nu puteam să merg la facultate. Georgetown a fost singura mea opţiune, pentru că deja refuzasem alte universităţi", a declarat el. Chiar dacă nu mai avea nicio speranţă că va deveni student, fosta sa profesora de biologie l-a sprijinit.

"Seth a fost mereu foarte ambiţios şi mereu încerca să aibă succes", a declarat Jane Martin pentru NBC News. Femeia a pornit o campanie de strângere de fonduri pe site-ul GoFoundMe, pentru ca Owen să poate strânge banii necesari pentru a-și plăti taxele şcolare. Deşi avea nevoie doar de 20.000 de dolari, până în prezent s-au strâns 50.000 de dolari.

După ce părinții săi au aflat că este gay, tânărul a fost trimis la un consilier creştin. "A fost clar pentru ca mine că intenţia lor era că eu să devin heterosexual, la sfârşitul şedinţelor de terapie".

 


 

Sursa: NBC

VIDEO PROTVPLUS.RO