Panică la metrou. Un bărbat s-a prefăcut că este infectat cu coronavirus VIDEO

Dată publicare: 11-02-2020 16:00
Dată actualizare: 11-02-2020 16:09


farsa coronavirus

Poliţia din Moscova a arestat un bărbat care a simulat că este infectat cu coronavirus într-o garnitură a metroului din Moscova, au informat oficiali locali, potrivit ediţiei de marţi a BBC.

Într-un filmuleţ postat online, pasagerii pot fi văzuţi încercând să ajute un bărbat care poartă o mască, în timp ce acesta se poticneşte, apoi se prăbuşeşte pe podea în convulsii, într-o garnitură aglomerată de metrou, transmite Agerpres.

Farsorul a fost reţinut sub suspiciunea de huliganism şi se confruntă cu o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă este condamnat.

Ministerul de interne din Rusia a confirmat arestarea luni, adăugând că a fost demarată o anchetă pentru a le descoperi pe cele două persoane care pot fi auzite în filmuleţ strigând că suspectul este infectat cu noul coronavirus.

"Complicii au strigat fraze despre prezenţa unei infecţii virale periculoase ... provocând o panică în rândul pasagerilor", a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului, Irina Volk, într-o declaraţie.

Site-ul de ştiri Vesti a difuzat filmuleţul, descriind incidentul drept o "farsă care a scăpat de sub control".

Videoclipul, postat iniţial pe site-ul Kara.prank pe 2 februarie, a fost de atunci îndepărtat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO