O tânără și-a abandonat fiica pentru că voia să aibă „mai mult timp pentru iubitul ei”

23-05-2019 15:06


O tânără și-a abandonat fiica pentru că voia să aibă „mai mult timp pentru iubitul ei”

O tânără a fost arestată după ce și-a abandonat copilul, în vârstă de numai doi ani, cu gândul de a scăpa de el.

Femeia din Moscova, Rusia, a decis să își abandoneze fiica, pentru că „voia să petreacă mai mult timp împreună cu iubitul ei”.

Maria Rudnitskaya, în vârstă de numai 21, și-a luat fiica de la grădiniță și a lăsat-o la ușa unui cabinet medical, timp de câteva ore, dar nu s-a mai întors.

După un timp, personalul medical și-a dat seama că ceva nu este în reglă. Medicii au întrebat-o pe fetiță unde sunt părinți ei, dar Ariana nu a putut răspunde foarte clar, din cauza vârstei sale fragede.

Copilul a fost consultat de doctor, iar între timp, polițiștii au reușit să dea de urma mamei ei cu ajutorul camerei de luat vederi instalate la intrarea în unitatea medicală.

În timpul interogărilor, femeia de 21 de ani a declarat că și-a abandonat fiica pentru că „voia să petreacă mai mult timp cu iubitul ei”, potrivit The Sun

Investigația în acest caz este în curs de desfășurare, iar dacă va fi găsită vinovată Maria riscă să stea în închisoare în următorii patru ani.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO