O tânără a anunțat că vrea să se căsătorească cu un bărbat de 73 de ani. "Aș fi extaziată"


Ultimul update: Miercuri 02 Octombrie 2019 22:18
Data publicarii: Miercuri 02 Octombrie 2019 21:50
Categorie: Stiri Diverse
O tânără a anunțat că vrea să se căsătorească cu un bărbat de 73 de ani - 5

Poveste de dragoste inedită în Australia, unde o tânără de 33 de ani a anunțat că vrea să se căsătorească cu un bărbat cu 40 de ani mai în vârstă față de ea.

Neville McDermott, avea 68 de ani când a cunoscut-o pe Rachel Roberts, care la acea vreme avea doar 28. Bărbatul se afla într-o stație de autobuz din Anna Bay, sprijinit de un cadru metalic, după o operație la genunchi. La scurt timp, a fost observat de tânără, care s-a oferit să îl ducă cu mașina unde avea nevoie.

"Locuia la o stradă de mine. Mă gândeam că era destul de atrăgător, chiar dacă era cu 40 de ani mai în vârstă ca mine",
a spus Rachel, potrivit The Sun.

Tatăl tinerei murise recent, iar Neville s-a oferit să o ajute pe aceasta și pe mama ei să își renoveze casa. Cum Rachel 
nu muncea în acel moment, fiind în concediu medical, a lucrat cot la cot cu acesta.

După o lună în care s-au văzut zi de zi, tânăra spune că a început să îi pară rău la sfârșitul zilei când îl vedea pe Neviille că se întoarce acasă. La scurt timp, cei doi au ieșit la o cafenea și și-au mărturisit sentimentele pe care le aveau unul față de celălalt.

"După câteva zile i-am zis lui Nev să se mute cu mine și cu mama. Aveam emoții când i-am spus mamei că suntem împreună, iar acum vreau ca Nev să stea cu noi. Și Nev avea emoții, dar nu avea de ce, pentru că mama l-a îmbrățișat", a spus ea.

Oamenii care i-au văzut împreună au început să îi bârfească, dar Rachel spune că nu stă cu bărbatul de 73 de ani pentru bani, și că acesta trăiește din ajutorul de handicap. Ca să o protejeze, Nev a început să spună în public că este nepoata lui.

Cei doi urmează acum să se căsătorească, după ce Neville a cerut-o în căsătorie în luna noiembrie. Cum bărbatul a ajuns acum la 73 de ani, tânăra vrea să organizeze nunta cât mai repede și a făcut apel la cunoscuți să îi ajute cu locația, florile și cele necesare.

"Aș fi extaziată dacă aș rămâne gravidă, dar știu că sunt șanse mici să se întâmple și m-am împăcat cu ideea. Nev merită", a spus ea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO