O pasageră a lovit și scuipat un bărbat de 80 de ani pentru că nu purta mască în timpul zborului. VIDEO

Ultima actualizare: 28-12-2021 09:59
Pasagera
Instagram / ppv_tahoe

O femeie din SUA care a atacat un bărbat la bordul unui avion pentru că acesta nu purta mască de protecție, deși nici ea nu o avea pusă, a fost arestată de FBI, potrivit Daily Mail.

Incidentul care a avut loc joi, în timpul unui zbor în timpul unui zbor între Tampa și Atlanta, a fost filmat de un pasager. Femeia care își ținea masca sub bărbie stă pe culoar, lângă un bărbat, căruia îi cere, pe un ton agresiv, să își pună masca de protecție. Bărbatul de 80 de ani îi răspunde că și-a dat jos masca pentru a putea mânca.

După un schimb de replici în care s-au insultat reciproc, femeia l-a lovit și l-a scuipat pe acesta. Au intervenit membri ai În cele din urmă, femeia a fost îndepărtată de către echipajul de bord și de câțiva pasageri.

 

 


Pasagera a fost identificată de presa americană. Patricia Cornwall, în vârstă de 51 de ani, o fostă majoretă a echipei de fotbal american Raiders. De asemenea, aceasta a apărut și în serialele „Baywatch” și „Familia Bundy”, potrivit Fox News.

Potrivit unei plângeri formulate de bărbatul agresat, Cornwall se întorcea de la baie, însă culoarul era blocat de o însoțitoare de zbor care le servea băuturi pasagerilor. Cornwall i-a cerut să o ajute să își găsească locul, iar stewardesa i-a spus să se așeze pe un loc liber până termină de servit băuturile. „Dar cine sunt eu, Rosa Parks? (activistă afroamericană, militantă pentru drepturile omului, decedată în 2005)”, a replicat Cornwall.

Atunci a intervenit bărbatul în discuție și i-a atras atenția lui Cornwall că răspunsul ei este „inadecvat”, iar de acolo lucrurile au escaladat.

Ea a fost arestată de FBI, însă a fost eliberată ulterior după ce a plătit o cauțiune de 20.000 de dolari.

Potrivit documentelor din anchetă, femeia suferă de anxietate și nu și-ar fi luat medicamentele înainte de zbor.

Dacă va fi găsită vinovată, Cornwall ar putea fi condamnată la 1 an de închisoare și la plata unei amenzi de până la 100.000 de dolari.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO