Reacția unei mame amenințate cu arma de un bărbat care i-a furat mașina


Ultimul update: Miercuri 02 Octombrie 2019 09:31
Data publicarii: Miercuri 02 Octombrie 2019 08:47
Categorie: Stiri Diverse

Ameninţată cu un pistol de un bărbat care voia să îi fure maşina, o femeie din Statele Unite nu s-a lăsat uşor intimidată, pentru că în autoturism se afla şi bebeluşul ei de numai patru luni.

Instinctul matern s-a declanşat imediat şi a urmat o luptă corp la corp cu agresorul.

Familia se întorcea de la Disneyland. Erau cu toţii obosiţi, aşa că au tras pe dreapta să facă o pauză. Nici prin cap nu le-a trecut că un bărbat necunoscut ar putea deschide din senin uşa maşinii şi să tragă cu forţa de cea care se afla la volan.

Bunica: „A vrut să o scoată din maşină şi s-a tot luptat cu ea pentru că se împotrivea.”

Femeia a încercat din răsputeri să îi ţină piept agresorului, pentru că pe bancheta din spate era bebeluşul ei. Bunica a tot încercat să calmeze situaţia.

Bunica: „I-am spus să se dea jos şi să nu se mai lupte cu el. Eu eram blocată pe bancheta din spate lângă copil.”

Polițist: „Putem spune că a fost ca o ursoaică ce îşi protejează puii. Asta pentru că pe bancheta din spate era bebeluşul ei de 4 luni.”

Aflat pe scaunul pasagerului, fratele femeii a sperat că va pune capăt conflictului. Însă hoţul reuşeşte să preia controlul volanului şi demarează în trombă, cu tot cu bunică şi bebeluş.

Bunica: „Apoi am început eu să mă cert cu el. Avea pistolul îndreptat spre copil şi părea că o să împuşte pe cineva. Singura noastră şansă era să ieşim din maşină.”

La rugăminţile insistente ale bunicii, suspectul i-a abandonat într-un final pe marginea şoselei. Alertaţi, poliţiştii i-au luat urma hoţului şi au reuşit să îl prindă.

Chiar dacă mama bebeluşului s-a rănit serios în timpul altercaţiei, spune că pe viitor ar proceda la fel dacă viaţa copilului ei ar fi în pericol.

Cât despre agresor, acesta este acuzat de răpire şi furt, iar ca să fie anchetat în libertate trebuie să plătească o cauţiune de 400.000 de dolari.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO