O mamă din China a încercat să-și trimită copilul prin poștă la orfelinat

Ultima actualizare: 15-08-2017 15:16
Bebeluș China
CNN

O mamă din China, în vârstă de 24 de ani, este anchetată de poliție după ce ar fi încercat să-și trimită prin curierat copilul la un oferlinat.

Tânăra mamă a decis să-și abandoneze noul-născut într-un orfelinat, ascunzându-l în mai multe pungi de plastic, notează CNN.

Mama a cărei identitate nu a fost dezvăluită și-a înfășurat fetița nou-născută în mai multe pungi, după care a sunat un curier căruia i-a spus că are de livrat un colet.

La sosirea acestuia, femeia nu i-a permis să verifice conținutul pachetului, însă în drum spre locul unde trebuia să-l livreze, curierul a devenit suspicios. Bărbatul a auzit un zgomot și a simtit o mișcare. Hotărât bărbatul a deschis pachetul, observând că înăuntrul lui era un copil viu.

Atunci când a fost găsit, bebelușul a fost transportat de urgență la spital, iar starea sa de sănătate este una stabilă.

Imediat după aceea, bărbatul a alertat poliția. „Poliția a identificat-o pe mama copilului, iar ea a spus că își va lua copilul acasă”, susține un oficial chinez, citat de CNN.

Decizia autorităților chineze i-a determinat pe internauți să reacționeze. „De ce le-au dat copilul înapoi? Pentru a-l putea abandona iar?”, este mesajul unui dintre ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO