O liberală fostă miss, patroana unei firme de hostess, numită administratora unui spital din Cluj

09-02-2021 22:25


O liberală fostă miss, patroana unei firme de hostess, numită administratora unui spital din Cluj

O tânără liberală din Cluj, fostă miss și proprietara unei firme de hostess, se laudă că a fost numită administratora unui spital.

Claudia Ardelean se laudă pe Instagram că a fost numită în Consiliul de Administrație la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj, scriu Clujust şi Știri de Cluj, potrivit cărora tânăra a fost iubita fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan.

”It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

Fostă miss, frumoasa liberală a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyaiși și este membră PNL din 2014.

Claudia Ardelean este proprietara unei firme de hostess și a candidat în 2020 la Consiliul Județean Cluj din partea PNL.

 

 

Sursa: Clujust.ro, stiridecluj.ro