O italiancă s-a căsătorit cu ea însăși: "Poți trăi un basm chiar și fără prinț"

Dată publicare: 27-09-2017 17:03
Dată actualizare: 01-10-2017 18:28


Laura Mesi

O italiancă s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie completă, cu rochie de mireasă, tort de nuntă cu trei etaje, domnișoare de onoare și 70 de invitați, relatează BBC

"Cred cu tărie că fiecare trebuie în primul rând să se iubească pe sine însuși ", a mărturisit Laura Mesi, o antrenoare de fitness, în vârstă de 40 de ani. "Poți trăi un basm chiar și fără prinț" , susține ea. Ceremonia nu are valoare legală, potrivit BBC.

Laura Mesi este un exemplu pentru moda auto-căsătoriei, numită "sologamie", prezentă în țări din întreaga lume. Susținătorii trendului spun că este vorba de iubirea de sine și de aceptare şi cer afirmarea socială, rezervată în mod obișnuit, cuplurilor care se căsătoresc.

Laura a povestit că ideea unei nunți solo i-a venit acum doi ani, după ce a încheiat o relație care a durat 12 ani.

"Le-am spus prietenilor și familiei că dacă nu mi-am găsi partenerul de suflet până la împlinirea vârstei de 40 de ani, m-aș căsători cu mine", a declarat ea ziarului La Repubblica.

"Dacă într-o zi voi găsi un om cu care să-mi pot face un viitor, voi fi fericită, dar fericirea mea nu depinde de el", a susţinut Laura.

Ea a spus că este prima femeie din Italia care a făcut o nuntă solo. În luna mai, un bărbat, Nello Ruggiero, şi-a spus "da" la o ceremonie în Napoli.

 

Sursa: BBC


VIDEO PROTVPLUS.RO