O fetiță de 4 ani și-a găsit mama decedată în apartament. Speriată, și-a sunat tatăl: "Doarme şi nu o pot trezi!”

Ultima actualizare: 13-01-2022 12:06
Familie
Go Fund ME

O tânără mamă din Țara Galilor a murit acasă după ce ar fi rămas fără medicamente pentru epilepsie. A fost găsită fără semne de viață de fetița ei de patru ani, care și-a sunat tatăl, speriată că nu o poate trezi, relatează The Sun.

Beckka Hull, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă de fiica ei, Miley, în apartamentul lor din Cardiff, pe 3 ianuarie. Femeie a fost diagnosticată cu epilepsie când avea 14 ani și de atunci s-a aflat constant sub tratament. Mama ei crede că aceasta a murit după ce nu i-au venit medicamentele, iar cele pe care le avea în casă s-au terminat.

"Nu ştim exact când a murit, la ce oră, şi nici care este cauza exactă a decesului. Tot ce ştim este că fiica ei a găsit-o "dormind", aşa cum descrie ea. Și-a sunat tatăl cu video de pe telefonul ei mobil, la 8 dimineaţa, şi i-a spus: Tati, mami doarme şi nu o pot trezi. Imediat ce tatăl ei şi-a dat seama de situaţie a mers la acasă, alături de partenera sa, iar în timp ce se afla pe drum a sunat pentru chemat o ambulanţă", a povestit Rachel, mama tinerei decedate.

Fetița a rămas în telefon cu tatăl ei. Bărbatul și actuala sa parteneră de viață au trebuit să intre pe geam în locuință, pentru că ușile erau încuiate. Au încercat să o resusciteze pe femeie până la sosirea ambulanței, însă aceasta nu s-a mai putut face nimic.

„A venit Poliția la mine la ușă, cu vești îngrozitoare. Mi-au spus că a murit, a fost cumplit. Este îngrozitor când mă gândesc că nepoata mea, la vârsta de patru ani, a trebuit își sune tatăl, apoi a încercat să o ajute, dar nu a putut. E devastator. Din păcate, credem că medicamentele ei nu i-au fost livrate în acel weekend. Deci acesta ar fi fost unul dintre factori”, a mai spus mama femeii.

Rachel a lansat o campanie prin care încearcă să atragă atenția asupra medicamentației în cazul persoanelor cu epilepsie, ca tragedii precum cea a fiicei sale să nu se mai repete.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO