O femeie susține că are o "relație" cu un avion de 40 de tone: "E special"

31-01-2019 14:00

michele kobke

O femeie din Germania a mărturisit că are o „relație” la distanță cu un avion. Michele Kobke a declarat că sentimentele sale sunt atât de puternice încât vrea să se mărite cu aeronava 737-800 Boeing.

Femeia de 29 de ani spune că are astfel de sentimente pentru avion încă din 2014, după ce s-a îndrâgostit de aripile sale văzându-l pe pista aeroporturlui Tegel din Berlin. Tânăra i-a șăsit și un nume de alint „Scumpete”, scrie mirror.co.uk.

„Ultima oară când am avut o relație cu un bărbat a fost în 2011, dar nu a fost vorba de iubire. Schatz este prima ea dragoste adevărată. Este cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care v-ați putea-o imagina”, a declarat Michele.

„Am zburat pentru prima dată în 2013 și de atunci m-am îndrăgostit iremediabil de avioane. Mă binedispune să mă uit la poze sau videoclipuri cu avioane”.

„Din păcate nu suntem întotdeauna împreună, dar sper ca la un moment dat să locuim împreună în hangar. Este o relație specială”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO