O femeie din SUA a născut gemeni de culori diferite. Acuzațiile care i se aduc

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
copii
Mirror

O mamă din SUA, care își crește singură copiii, a vorbit pentru prima dată despre șocul pe care l-a avut atunci când lumea a acuzat-o că gemenii ei nu au același tată.

Cei doi frățiori, deși sunt gemeni, sunt extrem de diferiți. Unul are tenul alb, pe când celălat are tenul de culoare.

Femeia a adus pe lume gemenii prematur în decembrie 2016, la o diferență de 7 minute între ei.

Holden Keller a moștenit gena mamei, cu păr blond și ochi albaștri, în timp ce fratele său, Hayden, a moștenit genele afro-americane ale tatălui său, având pielea mai închisă la culoare și părul brunet.

copii

Băieții, acum în vârstă de 15 luni, atrag priviri oriunde merg, iar oamenii nu cred atunci când mama le spune că sunt gemeni.

Mama celor băieți a povestit că nu doar înfățișarea îi deosebește, ci și caracterul. În timp ce Holden este mai liniștit, Hayden este extrem de independent și țâfnos.

copii

Mama a povestit că a avut parte de o mare dezamăgire după ce a postat o fotografie cu cei doi, iar oamenii au acuzat-o că tatăl celor doi copii n-ar fi același. ”M-a durut extrem de tare”, a povestit femeia.

Mama gemenilor a precizat că este foarte mândră de copiii săi, mai ales pentru că sunt diferiți, și a explicat că îi crește singură, deoarece tatăl i-a părăsit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO