O femeie ar fi abuzat sexual, în repetate rânduri, un elev de 16 ani ținut la pat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
femeie arestata

Un juriu a pus sub acuzare o femeie de 36 de ani, după ce ar fi agresat sexual, în repetate rânduri, un elev în vârstă de 16 ani aflat în schimb de experienţă la o pensiune din Honolulu.

Rika Shimizu aşteaptă decizia tribunalului, care va veni în următoarele zile, iar cauţiunea a fost stabilită la suma de 600.000 de dolari. În prima zi de înfăţişare, femeia nu a făcut nicio declaraţie şi şi-a ţinut capul în pământ, relatează staradvertiser.com

Potrivit informaţiilor din instanţă, tânărul le-a spus poliţiştilor că femeia, care superviza elevii, l-ar fi abuzat sexual de cel puţin zece ori, în intervalul octombrie-februarie.

Shimizu este proprietara unei pensiuni din Hawaii dedicată studenţilor japonezi, care vin să înveţe la şcoală din Honolulu. Adolescentul a declarat că primul abuz sexual a avut loc în octombrie. La momentul acela, acesta era imobilizat la pat de câteva săptămâni, din cauza unei leziuni suferite la cap. Conform relatărilor, acesta nu putea să meargă singur la baie, să îşi prepare mâncarea sau să îşi schimbe hainele.

Băiatul i-a spus femeii, în repetate rânduri, să înceteze, dar aceasta i-a replicat că dacă va dezvălui ce s-a întâmplat, le va spune tuturor că acesta a violat-o. De asemenea, ea l-a ameninţat că îl va elimina din programul elevilor veniţi pentru schimbul de experienţă, va fi exmatriculat de la şcoală, iar familia să vă pierde, astfel, 20.000 de dolari.

Femeia a fost arestată marţi, şi riscă peste 10 ani de închisoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO