O britanică susține că și-a pierdut locul de muncă, din cauza unei fotografii


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 07 Noiembrie 2017 14:48
Categorie: Stiri Diverse
Laptop

O femeie susține că a fost demisă după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie.

 

„Îmi iubeam cu adevărat locul de muncă. Îmi plăcea să am grijă de oameni”, a declarat Rachel Burns, femeia pe care o fotografie postată în mediul online a costat-o locul de muncă.

Timp de 21 de ani, femeia a lucrat la o companie care se ocupa cu îngrijirea tinerilor la domicilui, dar și a adulților vulnerabili.

La început s-a angajat ca asistent medical, iar în ultimii opt ani petrecuți la locul de muncă, aceasta a devenit manager.

„Întotdeauna eram foarte ocupați. Ne doream ca toți clienții noștri să aibă o viață decentă”, adaugă aceasta.

În plus, Rachel obișnuia să cânte în fiecare zi de vineri. „Îmi plăcea să-i văd zâmbiți. Este un sentiment minunat.”

Însă într-o seară, femeia a decis să împartă momentul cu prietenii săi virtuali. După 2 uni, Rachel a primit un telefon și a fost chemată de ugență să dea explicații.

Șefii săi i-au spus că a comis mai multe greșeli. Prima greșeală ar consta în faptul că a postat fotogarfia pe rețelele de socializare. Iar ceea ce i s-a reproșat este faptul că în imagine apare un bărbat care suferă de sindromul Down.

„Știu că n-ar fi trebuit să postez fotografia, dar chiar trebuia să-mi închei cariera după 21 de ani lucrați la ei din cauza unei greșeli? Vreau să se facă dreptate”, adaugă femeia.

 

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO