Mulți români au ales Băile Felix ca destinație de vacanță. Cât costă un sejur de 7 nopți de Revelion

Ultima actualizare: 26-12-2020 19:45

În vestul țării, la Băile Felix, oaspeții au fost mai puțini și au avut un Crăciun liniștit, fără agomerație și petrecerile spectaculoase cu spumă.

În alți ani, stațiunea era plină de grupuri mari și vesele de turiști.

Bazinele cu apă termală din Băile felix nu mai sunt la fel de pline ca în alți ani. Nu a fost însă cu supărare pentru oaspeții care s-au bucurat că e mai liber.

Femeie: „Minunat. În fiecare an am fost aici. Relaxare totală."

Bărbat: „Chiar nu e aglomerat deloc. Față de alți ani, și ieri, cînd am ajuns, am avut o surpriză: parcarea era goală. Și la masă, chiar foarte puțînă lume."

Bărbat: „Normele sunt bine respectate în hotel, nu avem niciun fel de problemă de igienă. Sunt mult, mult mai stricte nrmele."

Nu la fel de încântați au fost însă hotelierii care au înregistrat pierderi substanțiale.

Dumitru Fechete, directorul unui complex balnear: „Rezervările s-au făcut acum, pe ultima sută de metri și, din păcate, sunt mai puțini turiști decât în anii anteriori. Sunt pierderi financiare destul de consistente, undeva în jur de 40%.”

În alți ani, turiștii se distrau la sesiuni de zumba în apă și petreceri cu spumă. Acum au fost întâmpinați cu pomana porcului.

Bucătar: „Cotlet la grătar, ceafă la grătar, fleică la grătar, caltaboși, facem cârnați, toroș, tobă."

Dumitru Fechete, directorul unui complex balnear: „Gătim porcul în fața clienților. Participă și clienții și încercăm să menținem această atmosferă de sărbătoare. "

Turist: „Nu ne luptăm pe șorici. Ne luptăm pe tradițiile românești.”

Hotelierii spun că au pregătite și oferte pentru Revelion în Băile Felix. Pachetele pentru 5,6 sau 7 nopți costă între 2.400 și 3.400 de lei pentru o persoană.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO