Reacțiile copiilor când descoperă cadourile de la Moș Nicolae


Ultimul update: Joi 06 Decembrie 2018 19:40
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018 18:25
Categorie: Stiri Diverse

Aproape 800.000 de români sunt astăzi buni de cinste, pentru că îi poartă numele Sfântului Nicolae. 

Și tot în această zi de sărbătoare, copiii care l-au așteptat cu emoție pe Moș Nicolae, au sărit în sus de bucurie când și-au văzut ghetuțele încărcate de jucării și dulciuri.

Mulți au răsuflat ușurați că n-au primit nuielușe, așa că i-au mulțumit pentru daruri. Părinții i-au privit cu drag și le-au surprins reacțiile amuzante în imagini neprețuite.

Ciufuliți, curioși și încă somnoroși copiii au mers dimineață să-și verifice ghetele. Tudor a rămas fără cuvinte când a văzut că a moșul i-a lăsat jucăriile pe care și le dorea. Plini de emoție au fost și Matias și Maia din Botoșani. Frații au călcat tiptil pe urmele lui Moș Nicolae și au șoptit cât sunt de bucuroși de cadouri.

Matias și-a dorit patine de când a văzut primii fulgi de zăpadă. Și Paul din Brașov și-a exprimat bucuria când și-a găsit ghetuțele pline, deși are numai un an.

Unii s-au bucurat și mai mult de jucării, când au văzut că în ghete nu sunt nuielușe.

După ce și-au lustruit toate încălțările, Darius și Cristian, doi frați din București, le-au așezat strategic în calea misteriosului moș. Și n-au dat greș. Moșul a avut pentru ei o mulțime de surprize. Maria îl cunoaște bine pe acest nevăzut Moș Nicolae, care i-a adus mai multe cadouri decât poate duce.

Natalia a auzit de puțin timp de bătrânelul care aduce daruri tuturor copiilor. Dar a fost încântată... de cunoștință.

Părinții au fost martori înduioșați la aceste scene pe care nu le vor uita niciodată. Prea repede, copiii se vor face mari și moș Nicolae va rămâne doar o amintire.

După ce au despachetat toate cadourile copiii s-au jucat preocupați, au mâncat dulciuri pe săturate și au dansat de bucurie.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO