Momentul în care un băiat se dă în leagăn în timp ce casa din spatele său arde


Ultimul update: Miercuri 29 Mai 2019 16:29
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2019 16:23
Categorie: Stiri Diverse
rusia

Imagini greu de explicat într-un orășel din centrul Rusiei, unde un băiat este surprins dându-se în leagăn în timp ce casa din spatele său ardea. În spatele său, un grup de oameni se uită cum flăcările mistuie locuința.

Momentul a fost surprins în orașul Noiabrsk, iar imaginile au devenit rapid virale pe rețelele sociale. Spre finalul înregistrării se poate observa cum băiaul se întoarce spre locul unde avea loc incendiul, însă nu se dă jos din leagăn.

 

Reacțiile pe rețelele sociale sunt dintre cele mai diverse. Mulți condamnă indiferența sa, în timp ce alți utilizatori de internet i-au luat apărarea, spunând că și ei au făcut același lucru: au privit incendiul, apoi și-au continuat activitățile zilnice.

Incendiul a distrus o mare parte din proprietate, însă pompierii sosiți la locul incidentului au reușit să lichideze flăcările înainte să afecteze și locuințele vecine.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

Momentul în care o rachetă rusească lansată cu succes a fost lovită de fulger. VIDEO
Momentul în care un politician trântește la pământ un jurnalist. VIDEO
Momentul în care rochia Melaniei Trump este luată de vânt la sosirea în Japonia. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO