Modelul rus, mort după o defilare de 13 ore, ar fi fost otrăvit. Rezultatul autopsiei


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2017 19:40
Categorie: Stiri Diverse
vlada dzyuba

Vlada Dzyuba a murit în timpul unei defilări în China, după o prezentare de modă de 13 ore.

 Corpul fără viață al modelului de 14 ani a fost supus unui autopsii, în urma căruia ar rezulta faptul că tânăra ar fi fost ostrăvită sau a murit după ce a fost mușcată de o insectă, scrie L!fe.

Modelul rus a murit în China din cauza otrăvirii, aceasta este concluzia experților ruși care au efectuat autopsia, după ce trupul fără viață a fost repatriat.

Până în prezent substanța nu a putut fi identificată și este nevoie să se efectueze teste suplimentare pentru a da un verdict în acest sens.

Până în prezent originea otravei nu a putut fi determinată. 

„Vlada ar fi putut fi mușcată de o insectă veninoasă, ar fi putut mânca ceva sau poate să fi fost otrăvită intenționat”, scrie L!fe

Rapoartele despre moartea tinerei au apărut la sfârșitul lunii octombrie. Fata a murit într-un spital din Shanghai în circumstanțe misterioase, după ce a petrecut două zile la terapie intensivă.

Vlada a plecat în China pentru a lucra acolo ca model. Ea a semnat un contract cu agenția locală, despre care Rusia susține că a obligat-o să efectueze o ”muncă de sclav”.

Comitetul de Investigații al Federației Ruse a început verificările în cazul morții fetei. În mass-media s-a vehiculat că tânăra a murit din cauza meningitei, însă mama sa susține că fiica ei era mai mereu obosită.

 

Sursa: life.ru

VIDEO PROTVPLUS.RO