Misterul din spatele unui câștig de jumătate de milion de euro, la LOTO

Dată publicare: 28-09-2017 08:30
Dată actualizare: 01-10-2017 18:28


Cine a câştigat jumătate de milion de euro la Loto. Această întrebare îi macină de o săptămâna pe locuitorii unei insule mici din largul Irlandei.

Niciunul dintre cei 180 de locuitori nu a revendicat public premiul. Cei de la Loterie spun că banii au ajuns la un grup, dar membrii lui vor să rămână anonimi.

Mică insula Bere, din largul Irlandei, este de câteva zile mai animată că oricând. Acolo a fost vândut biletul câştigător la loterie, însă nimeni nu ştie care dintre localnici e mai bogat cu jumătate de milion de euro.

Brendan Murphy, căpitanul feribotului: "S-a răspândit rapid vestea că un localnic a cumpărat biletul câştigător. Ţinând cont de perioadă, pe o insula cu o populaţie de 180 de oameni, nu sunt prea mulţi cei care joacă la Loto."

Biletul câştigător a fost vândut miercurea trecută la singurul oficiu poştal de pe insula.

Mary Murphy, vânzătoare: "Am primit un telefon miercuri dimineaţa şi prima dată am crezut că e o glumă. Apoi, m-au sunat cei de la Loterie şi mi-au confirmat şi tot nu mi-a venit să cred."

Vestea s-a răspândit apoi că fulgerul, pe toată insula.

Loteria a adâncit misterul când a anunţat apoi că premiul a fost revendicat de un sindicat, al cărui nume va fi păstrat secret. Nu a fost anunţat nici măcar câţi membri are grupul de teamă că aceştia vor fi identificaţi.

Pe de altă parte, vestea norocosului sau norocoşilor anonimi s-a răspândit în toată Irlanda. Turiştii nu pleacă de pe insula fără un tichet la Loterie. Alţii fac special un drum cu feribotul ca să îşi cumpere bilet de la oficiul poştal norocos.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO