Metoda prin care o americancă a înșelat un bărbat „proaspăt divorțat” cu 280.000$

Dată publicare: 15-02-2018 11:21
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Julie Cahlaway

O femeie din Nebraska este acuzată că a înșelat mai multe persoane pe care le-a întâlnit în mediul online.

Julie Cahlaway, în vârstă de 38 de ani, căuta bărbați bogați pe site-urile matrimoniale, iar după ce aceștia se atașau de ea, femeia le mărturisea că este grav bolnavă și că are probleme de natură juridică, scrie ABC.

Anchetatorii au afirmat că femeia se întâlnea cu un bărbat „singur și proaspăt divorțat”, căruia i-a cerut „fonduri de simpatie”. Profitând de naivitatea acestuia, Julie a cerut bani atât lui cât și mamei sale. Julie a recurs la diferite metode, printre care și vizionarea unor imagini cu ultasunete, pentru a-i convinge pe cei doi că este însărcinată.

Potrivit anchetatorilor, femeia a furat aproximativ 280.000 de dolari de la cei doi. Bărbatul păgubit și mama acestuia i-au oferit 75.000 de dolari, după ce Julie le-a spus că va investi banii în petrol. Însă femeia și-a cumpărat o mașină de lux, chiar în ziua în care i-a primit.

La un moment dat, cei doi păgubiți au devenit suspicioși și au alertat autoritățile. Poliția a deschis o achetă și au dovedit că Julie nu este la prima abatere, ci ar fi înșealat și alte persoane cu suma de 375.0000 de dolari pe care-i folosea pentru a-și cumpăra diferite produse scumpe.

Pentru faptele sale, femeia urmează să se prezinte în fața judecătorilor.

Sursa: ABC


VIDEO PROTVPLUS.RO