Model Instagram, găsită fără viață la o zi după ce fusese dată dispărută

Ultima actualizare: 05-11-2020 18:08
Influenceriță pe Instagram, găsită fără viață la o zi după ce fusese dată dispărută
Instagram

O tânără de 29 de ani, influencer pe Instagram, care fusese dată dispărută de familie după o călătorie cu avionul, a fost găsită fără viață.

Adriana Murrieta Trevino a dispărut pe 1 noiembrie, după ce a ajuns pe aeroportul din Guadalajara, statul Jalisco, cu o cursă care venea din Culiacan, statul Sinaloa.

La o zi după dispariție, presa locală a scris că trupul tinerei de 29 de ani a fost găsit într-un canal din cartierul Santa Cruz del Valle, în Tlajomulco de Zúñiga, scrie Daily Star.

Sora Adrianei a publicat pe rețelele sociale un mesaj prin care anunța moartea tinerei: „Mai mult decât oricine, ne-am fi dorit să împărtășim un final diferit sau mai puțin dureros pentru cei dragi. Dincolo de curiozitatea pe care o astfel de știre o poate provoca, cerem puțin respect și precauție. Vă mulțumim tuturor că vă faceți griji, știm perfect ce a însemnat Adriana în viața multora”.

Sfârșit tragic pentru o tânără model

 

În urmă cu o lună, un celebru fotomodel din Mexic a fost găsit într-o groapă comună, la o lună și jumătate după ce a fost dat dispărut de familie.

Yessenia Estefania Alvarado, în vârstă de 24 de ani, a fost dată dispărută de părinții săi pe 19 august, după ce a plecat la cumpărături și nu s-a mai întors acasă.

Modelul care era și mama unui copil a fost răpită de patru bărbați de pe o stradă din orașul Cajeme, din nord-vestul Mexicului, iar corpul său a fost descoperit pe 20 septembrie într-o groapă comună din zona Canal Bajo, alături de alte șase cadavre.

Tânăra a fost recunoscută de familie după hainele pe care le avea la momentul dispariției, iar analizele ADN au confirmat ulterior identitatea acesteia.

Record de asasinate în Mexic

 

În Mexic, violența împotriva femeilor a crescut alarmant în ultimii ani, Institutul Național de Statistică anunțând că 2019 a fost cel mai violent an pentru femei din ultimimii 30 de ani, cu 3.893 de cazuri de omor.

Anul trecut, cazurile de crime împotriva femeilor au reprezentat 10,6% din totalul omuciderilor înregistrate. Aceasta înseamnă că au existat în medie 10 cazuri pe zi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO