În Otopeni s-au vopsit balustradele podului ”cu tot ce era prin zonă: mașini, oameni. Să fie frumos!”

Ultima actualizare: 21-05-2022 14:32
pod otopeni
Facebook/ Cosmin Nicolae

Celebrul ”Dorel” a lovit din nou, de data asta în Otopeni, unde a vopsit balustradele podului ”cu tot ce era prin zonă”: oameni, mașini în trecere sau parcate.  

Poliţiştii fac cercetări după ce un bărbat a reclamat că maşina sa are pete de vopsea

Poliţiştii din Ilfov fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis după ce un bărbat a reclamat că maşina sa are pete de vopsea, care s-ar fi produs când a trecut pe sub podul de lângă Aeroportul din Otopeni, în timp ce erau vopsite gardurile din zonă.

La data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susţine că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către nişte persoane care vopseau gardurile din această zonă. În prezent poliţiştii oraşului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Sursa citată a precizat că, până în prezent, nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.
 

În Otopeni s-au vopsit balustradele podului „cu tot ce era prin zonă: mașini, oameni. Să fie frumos!”
 

Muncitorii care se ocupă de întreținerea drumurilor din Otopeni au vopsit balustradele podului odată cu mașinile parcate sau aflate în trecere, o ”performanță” deosebită chiar și pentru celebrul ”Dorel” român.

Isprava lui ”Dorel” din Otopeni a devenit rapid virală pe Facebook. În imaginile distribuite se vede cum vopseaua roșie a ajuns și pe mașinile parcate sub pod, fiind greu de calculat la acest moment valoarea prejudiciului.

”Să fie frumos!”, sintetizează ironic situația Cosmin Nicolae, în postarea prin care prezintă incidentul din orașul ilfovean.

”În Otopeni s-au vopsit balustradele podului. Cu tot cu ceea ce era prin zonă: mașini parcate, mașini în trecere, oameni, buruieni, stâlpi, borduri. Totul s-a vopsit. Să fie frumos!

Edit: poate fi pulbere electrostatică / vopsea pulbere. Dacă este așa - și sperăm că este așa, și se poate curăța, cât rezistă pe balustradă?”, scrie în postarea devenită virală.

 

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO