I-a lăsat cheile de la Ferrari valetului de la restaurant, care le-a dat unui hoţ


Ultimul update: Miercuri 31 Ianuarie 2018 13:38
Data publicarii: Sambata 27 Ianuarie 2018 08:22
Categorie: Stiri Diverse

Un valet neatent din Statele Unite a lăsat un bolid de 300 de mii de dolari pe mâinile unui hoţ. Individul voia să impresioneze o fată, aşa că a cerut cheile şi, spre surprinderea lui, le-a şi primit.

Atunci când eşti mândru proprietar de Ferrari nou-nouţ, încerci să-i porţi de grijă cât mai bine. De pildă, când ieşi la restaurant îl laşi în grija valetului, eventual îi dai acestuia şi un bacşiş generos, ca să nu scape bolidul din ochi.

Aşa a gândit şi Skip, un avocat american cu un Ferrari de 300 de mii de dolari în garaj. "I-am dat cheile valetului, fiindcă o parcasem în faţă şi mă gândeam că va avea el grijă de ea. Nici prin cap nu mi-a trecut că o făceam degeaba."

Peste câteva ore, era căutat de poliţie. Un tânăr de 29 de ani se plimba cu maşina lui prin oraş. Individul a reuşit să ia cheile de la valet şi a demarat în trombă.

Potrivit poliţiştilor, hoţul a vrut să impresioneze o fată şi se gândea că va aduce maşina înapoi. Numai că nu a ştiu să aprindă farurile şi a fost oprit de poliţişti. A fost arestat şi e cercetat pentru furt şi pentru că a urcat la volan deşi avea carnetul suspendat.

Proprietarul maşinii nu se mulţumeşte cu atât. A dat în judecată restaurantul şi compania unde e angajat valetul. Din această cauză, spune proprietarul, maşina a suferit daune în valoare de aproape 10 mii de dolari. Aceasta e, de altfel, suma pe care vrea să o recupereze în instanţă.

Mașină de lux, furată de pe o stradă din Lugoj în doar 3 minute
Şi-a lăsat maşina în câmp, apoi a sunat la 112 să spună că i-a fost furată
Oprit când încerca să intre în ţară cu un Jaguar furat. Cât ar fi dat pe el
VIDEO PROTVPLUS.RO