I-a fost furată geanta, iar hoțul i-a folosit identitatea. Ce e obligată să facă acum

Ultima actualizare: 22-09-2019 18:07
I-a fost furată geanta, iar hoțul i-a folosit identitatea. Ce e obligată să facă acum
iStock

O tânără căreia i-a fost furată geanta, în urmă cu câțiva ani, a descoperit recent că hoțul i-ar fi folosit identitatea.

 

Sarah Yates este o tânără de 24 de ani din Manchester care a descoperit că geanta sa a fost furată, în timp ce se afla afară cu prietenele sale. Incidentul a avut loc în anul 2014, iar Sarah a anunțat imediat poliția.

Tânăra s-a gândit atunci că a fost vorba doar despre un incident neplăcut. Acum însă, după 5 ani, Sarah a aflat că nu își poate face o nouă asigurare la mașină pentru că a primit puncte penalizare și o amendă de circulație. Asiguratorul a informat-o pe tânără care este data în care apare că a încălcat legea, dar Sarah i-a demonstrat că în acel timp se afla la un concert, potrivit Mirror. 

Ulterior, femeia a fost chemată să se prezinte în fața instanței în legătură cu ”încălcarea legii de circulație”.

Sarah și-a dat seama că datele sale au fost folosite de cel care i-a furat geanta, în 2014, însă nimeni nu s-a putut baza doar pe spusele ei. ”A fost umilitor pentru că nimeni nu m-a ascultat. M-ar fi ajutat mult să primesc un sfat de la cineva care să îmi spună ce ar fi fost de făcut. Mi-e foarte rușine”, a spus Shara.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO