Hotelurile pentru animale, la mare căutare de Sărbători. Ce facilități oferă clienților

Dată publicare: 22-12-2019 19:28
Dată actualizare: 22-12-2019 20:38


Hotelurile pentru animale sunt şi ele pline, de Sărbători. Proprietarii de câini şi pisici care pleacă în vacanţă şi nu au cu cine să îşi lase prietenii necuvântători şi-au planificat totul încă din vară, ca să se asigure că mai găsesc loc.

Cele mai căutate au fost hotelurile care oferă servicii complete, supraveghere video, prezența unui veterinar şi spaţii încălzite.

La prima vedere, Jinki, un Akita Inu de patru ani din Iaşi, se desparte cu greu de stăpânul lui.

Dar îşi va petrece sărbătorile cu nişte îngrijitori devotaţi care îl vor răsfăţa: va fi plimbat de două ori pe zi şi va fi hrănit cu mâncare de calitate.

Codrin Turtureanu, proprietar câine: „Putem să plecăm în concediu liniştiţi. Îl ştiu în siguranţă, bine hrănit, că e curat şi ne luăm căţelul fericit când ne întoarcem.”

Alin Burnariu, manager hotel de animale: „În această perioadă preţurile cresc. În loc de 40 de lei, ajunge la 50 de lei. În acest preţ intră plimbările, mâncarea, spaţiile sunt încălzite."

Toţi proprietarii de animale vor să îşi ştie companionii în siguranţă atunci când îi lăsă în grija altcuiva.

Un hotel pentru animale din Constanța are un veterinar gata să intervină în caz de urgenţă. Iar stăpânii îşi pot urmări patrupedul în direct.

Alexandra Roşca - medic veterinar: „Toate camerele sunt supravegheate video, iar aceştia pot să-şi vadă animăluţul. Noi le trimitem un mail cu un link un uşer şi o parolă şi aceştia pot vedea 24/7 animăluţul cum se joacă, cum mănâncă, cum doarme."

Lidia Elena Panait, proprietară căţel: „Să vedem ce face, cum se simte, dacă se acomodează. Din alte povestiri ale oamenilor, ei intră în depresie şi chiar vreau să-l urmăresc, să văd dacă este în regulă."

Este bine de ştiut, însă, că trebuie să vă planificaţi vacanţele din timp dacă vreţi să vă cazaţi animalul la hotel.

Edmond Stecyk, manager spital veterinar şi hotel: „Rezervările sunt făcute cu 2 luni înainte, atât pentru Revelion, cât şi pentru Crăciun. Primim doar câini şi pisici care sunt peste 1 an.”

În plus, fiecare animal trebuie să aibă vaccinurile la zi şi să fie deparazitat.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO