Hoţ român, prins de poliţie în Italia după ce l-a dat de gol flatulenţa


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 02 Martie 2018 15:16
Categorie: Stiri Diverse
politist italia

Un român rezident în Italia a fost prins de agenţii de poliţie care îl căutau după ce a fost dat de gol de propriul său organism.

Omul, în vârstă de 40 de ani, era căutat de poliţie în baza unui mandat european de arestare, fiind condamnat la un an de închisoare în Germania pentru că jefuise băuturi în valoare de 1.370 de euro din două magazine din oraşul Landau. Românul a reuşit să treacă frontiera şi a ajuns în Italia, unde s-a stabilit în final în localitatea Cadeo (provincia Piacenza).

Poliţiştii din Cadeo ştiau unde stă bărbatul, care era suspectat de infracţiuni şi în Italia, şi au sunat la uşa lui miercuri. Omul i-a văzut de la geam şi a sărit de la etajul doi, ascunzându-se apoi într-un beci, scrie Il Piacenza.

Agenţii au început să îl caute prin clădire, fiind siguri că e înăuntru. Românul a fost dat de gol de propria flatulenţă, pe care nu şi-a putut-o reţine. Mirosul urât i-a dus pe poliţişti direct la beciul unde se ascundea bărbatul. Acesta a fost reţinut şi va fi extrădat în Germania.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO