Greșeala care i-a adus unui bărbat premiul de 46 mil. $ la loto. Reacția câștigătorului

27-03-2019 09:55


loto

Un bărbat din Australia a câștigat la Loto peste 46 de milioane de dolari, după ce a cumpărat același bilet de două ori, la loto. Când a fost anunțat că a câștigat, inițial, norocosul jucător a crezut că este o farsă.

 

“Glumiți?! Nu-mi vine să cred. Tocmai ce mi-am terminat treaba pentru această noapte”, a declarat bărbatul după ce a fost anunțat de câștig, scrie Daily Mail.

Individul a cumpărat două bilete pentru extragerea din acea săptămână, însă, din neatenție le-a luat cu seria identică. Dacă ar fi cumpărat un singur bilet, bărbatul ar fi câștigat doar 35 milioane de dolari.

Numerele câștigătoare au fost: 12, 28, 24, 29, 9, 18 și 25. Numerele adiționale au fost 13 și 31. Fericitul câștigător a declarat că a jucat aceleași numere de mai bine de 30 de ani.

“Joc în fiecare săptămână. Nu credeam că sunt numere speciale, dar situația s-a schimbat de acum. Mă gândesc foarte serios să mă pensionez. Apoi o să-mi cumpăr o casă nouă sau poate o să plec în vacanță. Clar o să impart banii cu familia mea”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO