Gestul emoționant al unui copil care a dat cu bicicleta peste o pasăre. „Un bun exemplu”


Ultimul update: Luni 08 Aprilie 2019 15:23
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2019 14:50
Categorie: Stiri Diverse
Gestul emoționant al unui copil care a dat cu bicicleta peste o pasăre

Un copil, în vârstă de șase ani, a mers la spital, unde i-a implorat pe medici să îl ajute să salveze un pui peste care a dat cu bicicleta.

Derek C. Lalchhanhima este un copil din Mizoram, India, care a vrut să salveze viața unei păsări ce aparținea vecinului său, potrivit Mirror. 

Copilul de șase ani a dat, din greșeală, peste el cu bicicleta.

Pentru că nu voia ca pasărea să pățească ceva rău, Derek a luat-o și a dus-o la cel mai apropiat spital. Mai mult, copilul a adus cu el și toți banii pe care i-a economisit de-a lungul timpului.

Când a ajuns la spital și le-a spus medicilor întreaga poveste, aceștia au fost impresionați și i-au făcut o fotografie, pe care au postat-o pe internet. 

Însă copilul nu a știut că pasăra era deja moartă atunci când a ajuns cu ea la spital. Acum, părinții trebuie să îi explice băiatului că doctorii nu mai puteau face nimic pentru ea.

„Este un bun exemplu de umanitate”, „Uimitor, este un copil cu o inimă mare”, „Ar trebui să îi urmăm exemplul”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la fotografia cu copilul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO