Gest bizar făcut de un hoț. Ce a făcut înainte să intre în casa pe care voia să o jefuiască

14-10-2019 07:48

Un hoț politicos a fost filmat în acțiune în casa unei familii din Statele Unite, care a rămas fără o mașină și bunuri în valoare de mii de dolari.

Individul care a dat spargerea s-a descălțat la intrare. Iar la plecare a închis uşa garajului.

Proprietarul dormea liniştit cu soţia când hoţul a dat lovitura. Individul a spart iniţial maşina, iar în autoturism a găsit telecomanda de la garaj. Aşa că a deschis uşa, apoi a intrat în casă.

Proprietar: "Un individ a venit și a reușit să spargă mașina. Așa a găsit telecomanda garajului, ceea ce i-a permis să intre în casă."

Oaspetele nepoftit s-a chinuit destul de mult pentru a deschide garajul, spune păgubitul. Dar, odată ce a reuşit să facă acest lucru, s-a îndreptat către intrare. Dar nu înainte de a demonstra că este o persoană binecrescută.

Proprietar: "S-a descălțat chiar aici."

În imaginile surprinse pe camera de supraveghere îl vedem pe hoţ cum umblă prin casă în ciorapi, cu încălţările în mână. La un moment dat, a mers la maşina pentru a le lăsa, apoi s-a întors să îşi termine treaba. Şi nu a evitat să se apropie de dormitor.

Proprietar: "E la un metru și ceva distanță de capul patului meu, acolo unde dormeam. E de necrezut, de-a dreptul înfricoșător. Ca să fiu sincer, suntem norocoși că nu ne-am trezit, pentru că în imagini se pare că avea un pistol la el."

Individul a inspectat toate încăperile şi a adunat obiectele valoroase. Le-a dus în garaj, le-a încărcat într-una dintre maşini şi a plecat.

Proprietar: "Până la urmă a ieșit din garaj cu mașina soției mele".
Reporter: "Și a închis garajul?"
Proprietar: "Da, a fost suficient de drăguț să închidă ușa la plecare."

Omul spune că de acum încolo nu va mai lăsa nicio uşă descuiată şi va ţine telecomenzile de la garaj în casă. Între timp, poliţiştii încearcă să dea de urma hotului politicos.


VIDEO PROTVPLUS.RO