Fotografia care a dus la concedierea a șase angajați. Explicația companiei


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 07 Noiembrie 2018 12:51
Categorie: Stiri Diverse
Ryanair, concediat, angajati, companie,

Șase angajați ai unei companii aeriene au fost concediați după ce au apărut într-o fotografie controversată pe rețelele de socializare, relatează BBC.

Luna trecută, peste 20 de angajați ai Ryanair, membri ai unor echipaje de zbor, au rămas blocați în Malaga, Spania din cauza unor furtuni. Șase angajați au fost pozați dormind într-o cameră pe podea iar fotografia s-a viralizat pe rețelele de socializare.

”Acesta este echipajul Ryanair 737, blocat în Malaga, Spania, din cauza furtunilor. Dorm pe podeaua camerei echipajului. Ryanair face profit de 1,25 miliarde de euro anul acesta, dar nu plătește o cameră de hotel pentru angajați timp de o noapte?” este unul dintre mesajele virale de pe Twitter.

Compania susține că poza a fost înscenată și i-a concendiat pe angajații care apar în ea pentru comportament neadecvat.

Potrivit Ryanair, niciun angajat nu a dormit pe jos. O asociație sindicală portugheză, care a criticat compania aeriană, a admis că angajații au fost mutați într-o cameră VIP, însă timp de 5 ore aceștia ar fi stat într-o altă cameră cu scaune puține, fără acces la hrană și apă.

Ryanair susține că fotografia ”aranjată” a afectat imaginea companiei după ce a fost distribuită online, unde a fost aspru criticată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO