Drama unei femei care s-a căsătorit cu un bărbat cu 34 de ani mai tânăr. Ce s-a întâmplat cu bărbatul


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 22 Noiembrie 2018 21:46
Categorie: Stiri Diverse
Vaduva

O femeie de 60 de ani din Marea Britanie a reuşit să se întoarcă acasă după ce rămăsese blocată, fără niciun ban, în Sri Lanka, unde se căsătorise cu un bărbat de 26 de ani, care ulterior a murit, relatează Daily Mail.

Diane De Zoysa şi-a cheltuit toate economiile de-o viaţă, adică 90.000 de lire sterline, pe un bărbat cu 34 de ani mai tânăr decât ea, cu care s-a căsătorit şi care între timp a fost ucis de o bandă.

La un an distanţă, femeia declară că bărbatul nu a iubit-o.

"Am crezut că m-a iubit cu adevărat, dar în mod evident nu a făcut-o", a precizat Diane De Zoysa, citată de Daily Mail.

"Ar fi trebuit să-mi dau seama că totul se rezumă la bani. Prietenii credeau că el să însura cu mine doar pentru bani. Odată ce m-am mutat aici (în Sri Lanka - n.r.), voia bani tot timpul", a adăugat femeia.

"Toţi prietenii credeau că nu este o idee bună. Dar eu chiar îl iubeam şi credeam că mă iubea şi el şi voiam să le arăt (prietenilor - n.r.) că se înşală. (...) Nu am iubit niciodată pe nimeni aşa cum l-am iubit pe el. Era foarte afectuos cu mine. Era disperat ca eu să mă mut aici", a mai spus Diane De Zoysa.

Ea a cumpărat familiei soţului o casă de 57.000 de lire sterline şi un microbuz de 31.000 de lire sterline pentru a-l folosi la locul de muncă. Ba mai mult, acum este și datornică cu încă 4.000 de lire.

În mai 2017 însă, Priyanjana De Zoysa a fost împuşcat de către membri unei bande.

"Prietenii lui mi-au spus că erau invidioşi pe faptul că era bogat. Erau geloşi din cauza faptului că avea o casă frumoasă, un microbuz şi o ricşă motorizată. L-au şantajat. Le-a dat nişte bani, dar ei au vrut mai mulţi. Din cauza faptului că nu a vrut să le dea mai mult, l-au împuşcat", a relatat femeia.

După uciderea soţului ei, Diane De Zoysa a ajuns să fie sechestrată de familia fostului soț, care i-a interzis să vândă casa şi care i-a cerut bani din pensie.

"Familia soţului meu m-a ţinut practic în arest la domiciliu timp de doi ani. Nu am putut să mă duc nicăieri, nici măcar pe plajă", a mai precizat Diane De Zoysa.

Ea a spus că, într-un final, a reuşit să fugă din casa familiei soţului şi s-a dus să stea la nişte prieteni.

Diane De Zoysa l-a întâlnit pe Priyanjana De Zoysa în 2011, atunci când el era angajatul unui hotel. La şapte luni după ce s-au întâlnit, cei doi s-au căsătorit, iar în 2015 ea s-a mutat cu totul în Sri Lanka.

Femeia a spus că va angaja un avocat pentru a vedea în ce fel poate fi ajutată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO