Dragnea le-a mulţumit poliţiştilor, la întoarcerea de la mare: Eu dictez mesajele, Irina le postează

Dată publicare: 02-05-2018 07:41
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


liviu dragnea

Liviu Dragnea a afirmat, marţi seară, că pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circula "destul de bine", preşedintele PSD precizând totodată că le mulţumeşte agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile depuse pentru fluidizarea traficului.

"Pe de altă parte, vreau să le mulţumesc agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu ştiu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă destul de bine, ţinand cont de numărul uriaş de maşini. Eu chiar acum intru în Bucureşti şi am facut doar două ore!", a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

"Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele şi Irina le postează. Şi acum să vedem cum e traficul prin Bucureşti", a mai spus acesta.

Anterior, preşedintele PSD postase pe reţelele de socializare un text prin care îşi exprima nemulţumirea, după ce a primit mai multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare, cu privire la faptul că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, afirmând că este "inadmisibil" ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO