Două femei din Dâmbovița au rămas pe drumuri, după ce casa le-a fost mistuită de flăcări

Ultima actualizare: 06-01-2021 17:34

Mare necaz pentru două femei sărmane, mamă şi fiică, din comună Brezoaele, judeţul Dâmboviţa. Cele două, de 57 şi 82 de ani, au rămas sub cerul liber după ce locuinţa lor a fost mistuită de flăcări, miercuri dimineaţă.

Bătrâna, care se deplasează greu, este recunoscătoare că a fost scoasă la timp de fata ei din casă, pentru că altfel ar fi pierit arsă de vie.

Incendiul a izbuncit miercuri dimineaţă, la o casă veche de aproape 100 de ani, aflată la marginea satului Brezoaia. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui coş înfundat, povesteşte proprietara.

Femeia locuieşte împreună cu mama ei, în vârstă de 82 de ani. Bătrână are probleme mari de sănătate şi nu se mai poate deplasa singură. Fiica ei voia să meargă la biserică să ia aghiasmă, însă numai o minune a făcut să nu fie plecată de acasă când flăcările au cuprins zona de deasupra sobei, apoi au mistuit tavanul şi acoperişul.

Cele două femei îi mulţumesc lui Dumnezeu că au scăpat cu viaţa, dar în urma incendiului a rămas un dezastru. Pereţii încă rămaşi în picioare se pot dărâma în orice moment. Femeile spun că nu au unde să meargă să locuiască şi speră că se vor găsi oameni cu suflet care să le dea o mână de ajutor, să îşi refacă măcar o cameră.

Pompierii spun că incendiul ar fi fost provocat de coşul de fum necurăţat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO