Doi mistreţi au provocat panică într-un liceu din Japonia, în ziua examenelor. VIDEO


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2017 09:38
Categorie: Stiri Diverse
mistret in liceu

Incidentul a avut loc în Kyoto.

 

Doi porci mistreţi au provocat haos într-un liceu din Kyoto, intrând în sălile de clasă şi făcând chiar o baie în bazinul unităţii de învăţământ, care a fost nevoită să întrerupă pentru scurt timp o sesiune de examene, relatează joi AFP, citată de Agerpres.

Televiziunea japoneză a difuzat imagini filmate de un amator cu un mistreţ într-o sală de clasă, din fericire goală, lovind cu râtul în uşile de sticlă, într-o tentativă de a scăpa din sală.

În alte imagini filmate în liceu, un mistreţ caută prin pubele, iar apoi urcă scările în viteză. În acest timp, un alt mistreţ se scaldă liniştit într-un bazin de exterior.

"Am fost foarte surprins să văd aşa ceva", a declarat un licean pentru canalul Nippon TV. "Erau super rapizi", a mărturisit el.

Elevii se pregăteau să susţină o serie de examene semestriale când invitaţii surpriză şi-au făcut apariţia luni dimineaţă în incinta unităţii de învăţământ, situată la liziera unei păduri.

Cele două patrupede au fost ucise cu un pistol cu şocuri electrice, a precizat joi pentru AFP un purtător de cuvânt al oraşului Kyoto.

Mistreţii apar din ce în ce mai mult în oraşele japoneze, din cauza distrugerii habitatului lor natural de către om, potrivit specialiştilor.

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO