Doi cunoscuți artiști condamnați pentru viol. Au filmat momentele și le-au postat pe internet

Ultima actualizare: 29-11-2019 12:15
artisti k-pop
AFP

O curte de justiţie din Coreea de Sud i-a condamnat, vineri, la 5 şi 6 ani de închisoare pe doi artişti k-pop pentru viol şi distribuirea online de înregistrări video făcute în secret în timpul actului sexual, informează Reuters.

Jung Joon-young, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat în luna martie a acestui an. El a primit 6 ani de închisoare pentru viol şi distribuirea online a înregistrării cu fapta sa, transmite News.ro.

Choi Jong-hoon, tot în vârstă de 30, fost membru al grupului FT Island, a fost şi el condamnat la 5 ani de închisoare pentru viol.
Amândoi făceau parte din grupuri online pe care erau distribuite înregistrări video cu acte sexuale şi unde membrii făceau glume despre cum sunt drogate şi violate femeile, potrivit Curţii Centrale din Seul.

Condamnarea lui Jung include şi distribuirea ilegală a altor înregistrări video pe care el le-a făcut în secret în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu femei.

Curtea a ordonat fiecăruia dintre cei doi să efectueze 80 de ore de tratament privind violenţa sexuală.

„Pârâţii sunt persoane cunoscute şi prieteni, însă discuţia online pe care au avut-o arată că pur şi simplu consideră femeile obiecte ale plăcerilor lor sexuale şi au comis infracţiuni care sunt foarte grave”, a spus vineri judecătorul Kang Seong-soo.

Jung a recunoscut că a distribuit înregistrările video, însă a susţinut că actele sexuale au fost întotdeauna consimţite. Choi a negat că a violat-o pe femeie şi a susţinut că nu îşi aminteşte să fi făcut sex cu ea, iar dacă a făcut, atunci foarte probabil a fost consimţit.

Acesta nu este primul caz apărut recent în industria muzicală sud-coreeană.

Lee Seung-hyun, fost membru al Big Bang, cunoscut sub numele de scenă Seungri, este, de asemenea, implicat într-un proces în care e acuzat că a plătit prostituate pentru oameni de afaceri străini cu care avea legături.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!