Descoperire șocantă într-o pădure din Dâmbovița. Bărbat găsit mort cu capul pe o piatră

30-06-2020 16:26


Descoperire șocantă într-o pădure din Dâmbovița. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit fără suflare, cu capul pe o piatră.

Un amic ce i se alăturase la cules de ciuperci a alertat autoritățile. Omul a povestit că s-au aventurat câțiva kilometri pe un traseu anevoios, iar la un moment dat s-a îndepărtat de victimă pentru scurt timp.

Bărbatul de 50 de ani locuia doar cu mama sa, la marginea localității Răzvadul de Sus. Dimineața, el și prietenul care avea să ceară ajutor au plecat după ciuperci. De la început și-au asumat o experiență dificilă, pentru că aventura trebuia să aibă loc pe caniculă.

Daniel Pletea, martor: „Foarte cald, i-am zis, e caniculă azi, hai să mergem înapoi acasă. I-am zis, bă începe căldura, hai mai bine să stăm acasă.”

La un moment dat, bărbatul povestește că și-a lăsat prietenul singur pentru câteva momente. L-a găsit fără suflare, cu capul pe o piatră.

Când a realizat că prietenul sau nu mai mișcă, speriat, bărbatul a sunat la 112. la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la poliția din localitate.

Imediat au sosit și cei de la Ambulanță Dâmbovița. Din păcate, când au ajuns, salvatorii nu au mai putut să facă nimic și au constatat decesul.

Trupul a fost dus la serviciul de medicina legală, la Târgoviște, pentru autopsie. Anchetatorii nu exclud varianta ca moartea să fi fost un accident, dar iau în calcul și posibilitatea unor probleme medicale necunoscute și automat netratate.

VIDEO PROTVPLUS.RO