Descoperire șocantă în autocarul unei artiste celebre. Cum a explicat bizara apariție


Ultimul update: Marti 29 Ianuarie 2019 10:40
Data publicarii: Marti 29 Ianuarie 2019 09:33
Categorie: Stiri Diverse
amy shark

Doi pasageri clandestini au fost descoperiți în autobuzul cu care artista Amy Shark se deplasa într-un turneu în Marea Britanie. Cântăreața a descris experiența ca fiind "înfricoșătoare" și "sfâșietoare".

Shark a povestit că cei doi migranți au fost descoperiți în cala pentru bagaje, în timp ce călătorea dinspre Bruxelles spre Marea Britanie. Intrușii au fugit imediat ce au fost descoperiți, scie BBC.

"Nu ne-au amenințat sau nu au spus nici un cuvânt - au plecat doar când au fost găsiți", a declarat artista pentru Australian Broadcasting Corporation.

Shark, al cărui nume real este Amy Louise Billings, este o proeminentă cântăreață și compozitoare din Australia, cunoscută cel mai bine pentru cântecele ei Adore și I Said Hi.

Ea a scris pe Twitter că nu avea nici o idee despre cum a intrat perechea în autobuz.  "Nu m-am gândit că lucrurile astea chiar se întâmplă, sunt atât de naivă", a scris ea.

În ultimele luni, Marea Britanie și-a exprimat îngrijorarea cu privire la numărul în creștere al migranților, mulți provenind din Iran și Siria, care încearcă să traverseze Canalul Mânecii în bărci de mici dimensiuni, riscându-și astfel viața.

În consecință, autoritățile britanice și franceze au declarat că acest fapt se datorează "rețelelor mafiote".

Cu toate acestea, ofițerii de imigrare spun că majoritatea migranților intră încă în Marea Britanie prin camioane, mai degrabă decât în ambarcațiuni de mici dimensiuni.

Sursa: BBC NEWS

Mesajul despre imigranți, tipărit pe bonuri fiscale în UK. ”Am primit amenințări cu moartea”
Migranți filmați sărind în UK dintr-un camion cu numere de România.VIDEO
Migranți filmați sărind în UK dintr-un camion cu numere de România.VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO