Descinderi la interlopul ieșean Belgian Tănase. Petrecere live cu semne obscene către autoritățile de care a fugit 10 ani

Ultima actualizare: 18-01-2022 12:41
Descinderi la interlopul ieșean Belgian Tănase. Petrecere live cu semne obscene către autoritățile de care a fugit 10 ani
Ziarul de Iași

Procurorii DIICOT au descins marți la vila din Iași a interlopului Belgian Tănase. Acesta a devenit celebru după ce a transmis live petrecerea la întoarcerea sa în țară și a arătat semne obscene autorităților care nu au fost în stare să-l prindă.  

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Iași au descins marți la vila impresionantă a interlopului Belgian Tănase, într-un dosar privind traficul de persoane, scrie Ziarul de Iași.

În vila uriașă, cu cel puțin 10 camere, locuiesc atât interlopul, cât și fiii acestuia și a fost scoasă recent la vânzare. Belgian Tănase este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi ieșeni ai clanului condus de Cosmos Tănase.

Belgian Tănase s-a întors în țară acum 5 ani, la doar câteva zile după ce s-a asigurat că i s-a prescris pedeapsa cu închisoarea din 2007.

Autoritățile știau unde se afla interlopul Belgian Tănase, dar nu l-au arestat 

Interlopul a stat 10 ani în Marea Britanie și Franța, timp în care autoritățile române nu au fost capabile să-l găsească.

La întoarcere, interlopul a transmis live petrecerea organizată în cinstea sa, în care arăta semne obscene către cei care îl priveau și autorităților care nu au reușit să-l prindă timp de un deceniu.

Asta în condițiile era de notorietate faptul că Belgian Tănase a locuit mai întâi în Franța, apoi în Anglia, fiind foarte activ și pe Facebook.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO