Cum și-a salvat restaurantul un patron din SUA: ”Nu vă puneți cu mafia rusă”

Ultima actualizare: 03-06-2020 20:12
restaurant rusesc san diego
Instagram

Patronul unui restaurant rusesc din SUA a pretins că el și prietenii săi sunt membri ai mafiei ruse pentru a-i goni pe protestatarii agresivi.

Poza din fața restaurantului Pushkin din San Diego a devenit virală pe rețelele sociale în Rusia. ”Mafia rusă în acțiune”, a fost mesajul afișat în imagine și care se găsea și în fața magazinului, potrivit patronului.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not mafia, we just love Borsh!

A post shared by Pushkin Russian Restaurant (@pushkinrestaurant) on

 

”Nu suntem mafia, doar ne place borșul”, a revenit acesta într-un alt mesaj. 

Ike Gazaryan a explicat că a decis să își cheme prietenii în ajutor, după ce a fost atacat un restaurant din apropiere, în timpul protestelor care au curpins SUA după moartea lui George Floyd. 

”Nu dau foc doar marilor corporații și băncilor. Sparg și micile magazine, cum sunt micile magazine de bijuterii. Probabil că acești oameni oricum nu mai au bani după două luni de coronavirus. Oamenii riscă să își piardă toate economiile și să ajungă pe străzi”, a declarat Gazaryan pentru jurnaliștii ruși de la rt.com.

Patronul spune că el și amicii săi aveau pregătite și arme de foc, pe care nu le-au luat cu ei. Au decis să le folosească doar dacă cineva ar fi intrat în restaurant și le-ar fi pus viața în pericol.

După ce a trecut pericolul, ei s-au ținut de glume și s-au pozat parodiind căciulile de blană rusești.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO