Femeia care i-a oferit mâncare lui Cristiano Ronaldo când era mic: „El era cel mai timid”

20-09-2019 13:22


paula leca

O angajată a McDonald’s a dezvăluit într-un interviu că ea este una dintre persoanele de la care Cristiano Ronaldo a cerut hamburgeri când era mic.

Femeia este angajată la unul dintre restaurantele McDonald’s din Portugalia și a povestit într-un interviu că ea este una dintre femeile care îi ofereau mâncare lui Ronaldo când era mic. Dezvăluirile vin după ce fotbalistul a făcut un apel pentru a le găsi pe acestea, informează Daily Mail.

El a declarat într-un interviu cum împreună cu mai mulți prieteni mergeau la McDonald’s când erau mici, pentru a cere mâncare, imediat după ce terminau antrenamentele. De asemenea el a spus că și-ar dori să le revadă pe femeile care l-au ajutat și să le invite la masă.

În urma apelului făcut de Ronaldo, Paula Leca a dezvăluit că ea este una dintre angajate și că acceptă invitația fotbalistului.

„Ei apăreau în fața restaurantului și când ne mai rămâneau hamburgeri, managerul nostru ne lăsa să-i oferim băieților. Unul dintre ei era Cristiano Ronaldo, care era și cel mai timid dintre toți. Asta s-a întâmplat aproape în fiecare seară, săptămânal. Și acum râd. I-am povestit fiului meu despre asta, dar el a crezut că glumesc, pentru că nu și-a imaginat vreodată că mama lui i-ar fi dat vreodată hamburgeri lui Cristiano Ronaldo. Soțul meu știa despre asta, pentru că uneori venea să ma ia de la muncă și îl vedea. E amuzant să te întorci înapoi la lucrurile care s-au întâmplat acum mult timp. Măcar acum lumea știe că nu a fost o invenție. Dacă m-ar invita la o cină, m-aș duce sigur. Primul lucru pe care l-aș face ar fi să-I mulțumesc și după să povestim despre acele vremuri. Nu mă gândeam că există Karma, dar acum încep să cred că există”, a povestit Paula pentru un post de radio.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO