Cum arată acum tânăra terorizată de iubit să meargă la sală. „Nu voia să mă îngraș”. FOTO

Ultima actualizare: 15-07-2019 11:03
Cum arată tânăra terorizată de iubit să meargă la sală. „Nu voia să mă îngraș” - 5
gennadylacey

Gennady Sharpe, o tânără de 27 de ani din Noua Zeelandă, a vorbit despre relația abuzivă în care a fost, timp de doi ani și jumătate. Iubitul ei a început să o bată, forțând-o, totodată, să meargă la sală „ca să nu se îngrașe”.

 

Tânăra s-a îndrăgostit instant de iubitul ei și, după nici câteva luni, cei doi s-au mutat împreună. Cu timpul, acesta a început să ia numeroase decizii în numele ei: ce haine să poate, cum să își aranjeze părul, scrie Daily Mail.

„A început să mă oblige să merg la sală, pentru că nu voia să mă îngraș. Când spun că mă forța, vreau să zic că mă făcea în toate felurile, până când începeam să plâng și plecam la sală”, a mărturisit Gennady.

Mai multe imagini în galeria foto.

Mai mult de atât, bărbatul a început și să o bată, iar când era întrebată de ce are vânătăi, inventa tot felul de pretexte.

„Dacă oamenii ar fi aflat, mi-ar fi zis să îl părăsesc. Nu eram pregătită pentru asta. Când ții la cineva, acea persoană obține o putere de care nu te poți elibera și pe care nu o poți înțelege”, a mai spus ea.

I-a mărturisit șefului ei prin ce trece abia atunci când s-a ales cu o mână și câteva coaste rupte. Acela a fost momentul în care a decis să își părăsească iubitul abuziv.

În urma experienței, ea a învățat să își iubească trupul. Pe contul de Instagram postează, frecvent, fotografii în care vorbește despre experiența sa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO