Cum a sărbătorit o tânără divorțul obținut după o luptă de 15 ani prin tribunale


Ultimul update: Duminica 28 Aprilie 2019 19:20
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2019 19:15
Categorie: Stiri Diverse
Petrecere de lux pentru divortul obtinut dupa 15 ani

O americancă de 34 de ani a organizat o petrecere de lux pentru a sărbători divorțul obținut după 15 ani de luptă prin tribunale.

Catherine Navarro, din New Jersey, Statele Unite, avea doar 20 de ani când s-a căsătorit, în anul 2005, cu Marc, un tânăr pe care îl cunoscuse doar de câteva zile.

Pornită mai întâi ca o glumă, în timp ce se aflau la nunta unui verișor al lui Catherine, ideea căsătoriei a prins contur rapid, iar cei doi au avut parte de o ceremonie scurtă, în fața rudelor, la primăria din New York.

"A fost o zi superbă. Nu am stat foarte mult să ne pregătim, dar totul a ieșit perfect", a povestit tânăra, informează The Sun.

Deși la început cei doi s-au înțeles, tânăra de 20 de ani și-a dat seama rapid că relația este una toxică și a depus actele de divorț. Însă, Marc a refuzat, iar în 2012 a dispărut complet din viața ei.

Pentru că divorțul poate fi pronunțat doar cu acordul părților, Catherine Navarro s-a luptat timp de 15 ani prin tribunale pentru a demonstra că a făcut totul pentru a relua legătura cu soțul ei, însă, fără success.

"A dispărut de pe fața pământului și niciunul dintre prietenii noștri nu l-a mai văzut. A trebuit să dovedesc judecătorilor că l-am căutat peste tot", a declarat Catherine Navarro.

În final, în martie 2019, americanca a primit actele de divorț.

Pentru a sărbători, ea a organizat o petrecere de lux, la care și-a invitat toți prietenii. Peste tot se vedeau mesaje de bucurie legate de divorțul mult dorit. "Fericită divorțată", "La revedere, băiete!", "Nu l-am plăcut niciodată", "Nu-mi pare rău", sunt câteva dintre mesajele de pe brioșe sau accesoriile pentru petrecere.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

România, te iubesc! Duhovnicii dintre betoane, emisiunea integrală
Au lăsat cluburile și drogurile pentru a ajuta comunitatea. Ce sunt ”GIP” și ”Kingsman”
Scandal monstru făcut de o româncă într-un spital din Italia. Ce le-a spus polițiștilor
FULLSCREEN
Cum a sărbătorit o tânără divorțul obținut după o luptă de 15 ani prin tribunale
  • /

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO