Cum a incendiat un câine o clădire, din joacă. Poliţia căuta un piroman

Dată publicare: 11-02-2019 15:27
Dată actualizare: 05-03-2019 17:48


incendiu

 Un câine care s-a jucat cu o brichetă a dat foc unui bloc de locuinţe.

Poliţia israeliană a descoperit cu surprindere, luni, că piromanul bănuit că a declanşat noaptea precedentă un incendiu într-o clădire rezidenţială din oraşul Kiryat Gat situat în sudul ţării a fost, de fapt, un câine, relatează agenţia DPA.

În urma incendiului, blocul de locuinţe a fost grav avariat, iar doi locatari au suferit răni uşoare.

După ce au vizionat imaginile înregistrate de camera de supraveghere, investigatorii au descoperit că un câine s-a aflat la locul accidentului în momentul în care a izbucnit incendiul.

Câinele, care trăieşte într-un apartament de la parterul clădirii, a fost observat în înregistrările video ducând în bot un obiect despre care poliţiştii suspectează că era o brichetă. Patrupedul s-a aşezat apoi pe o canapea aflată în curte şi s-a jucat cu obiectul până când în zona botului său s-a declanşat o scânteie. Câinele s-a uitat la flăcări şi a început să latre.

Incendiul s-a răspândit rapid în restul clădirii.

Poliţia şi pompierii s-au grăbit să intervină, iar locatarii au fost evacuaţi.

Autorităţile au precizat că animalul a supravieţuit. ''Este viu şi este în continuare pus pe şotii'', a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO