Un copil de 11 ani a fost găsit îngropat într-un "mormânt" de beton, în subsolul unei case, în Ucraina

Ultima actualizare: 18-01-2022 22:11
Maxim
Obozrevatel

Un copil în vârstă de 11 ani care a fost răpit dintr-un sat din Ucraina a fost găsit mort după aproape cinci luni într-o localitate învecinată, relatează presa locală.

Maxim Samofalov a fost dat dispărut la sfârșitul lunii august. Era în grija bunicii sale ultima dată când a fost văzut. Femeia a crezut inițial că a fugit de acasă, așa cum s-a întâmplat de mai multe ori și spera să se întoarcă.

Pe 16 ianuarie, anchetatorii, care investigau de aproape cinci luni dispariția copilului, au primit noi informații care i-au condus într-un sat învecinat celui în care locuia Maxim. Au găsit cadavrul îngropat în subsolul unei gospodării. 

„Ucigașii au îngropat cadavrul la doi metri sub pământ, apoi au umplut subsolul cu beton pentru a-și acoperi urmele”, a declarat o sursă pentru Obozrevatel.

Potrivit polițiștilor, băiatul de 11 ani a fost ținut subsolul casei timp de două săptămâni după răpire. De asemenea, încă nu există date despre rezultatele unui examen medico-legal și este înfricoșător chiar să ne imaginăm ce s-a întâmplat în subsol cu ​​un copil.

Doi suspecți au fost arestați pe pe 17 ianuarie. Cei doi bărbați, de 25 și 45 de ani mai au condamnări anterioare. Primul pentru furt, iar al doilea a petrecut 9 ani după gratii, după ce a fost găsit de atac cu armă și viol. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare pe viață.

Nu este clar încă de ce a fost răpit copilul de 11 ani.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO