Ce au pățit doi tineri în ultima zi a vacanței lor în Fiji. „Au știut că se întâmplă ceva”

Ultima actualizare: 04-06-2019 10:13
Ce au pățit doi tineri în ultima zi a vacanței lor în Fiji. „Au știut că se întâmplă ceva”
Facebook.com

Doi tineri din Texas, Statele Unite, au murit, după ce au contactat un virus misterios, în timp ce se aflau în vacanță în Fiji.

David și Michelle Paul au început să se simtă rău, chiar în ultima zi a vacanței lor în Fiji.

„Și-au dat seama că se întâmplă ceva în corpul lor și au mers la spital. Orice se poate întâmpla”, a spus sora lui Michelle.

Autoritățile locale au început o investigație în cazul morții celor doi, însă Organizația Mondială a Sănătății a transmis avertismente turiștilor cu privire la un virus care poate cauza moartea și afectează în special tinerii. OMS spune că acest virus ar exista și în Fiji.

Potrivit prietenilor, celor doi tineri le plăcea să călătorească, iar o dată pe an voiau să plece singuri în vacanță, fără fiul lor de numai doi ani, potrivit NYP.

Trupurile celor doi tineri nu vor putea fi repatriate până când cauza morții nu va fi stabilită. Dacă se va dovedi că a fost vorba despre o boală infecțioasă, trupurile lro vor fi incinerate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO