Ce a pățit un bodyguard care a făcut o remarcă nepotrivită despre sânii unei cliente


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 01 August 2018 14:12
Categorie: Stiri Diverse
emilly white

Un bodyguard acuzat că a hărţuit sexual o tânără a fost suspendat din funcție.

Emily White, în vârstă de 19 ani, a spus că se afla noaptea în oraşul Newquay, Anglia, când un bodyguard de la Sailors Arms a făcut o remarcă despre sânii ei. Când l-a ameninţat că îi va face plângere, bărbatul i-ar fi replicat "că nu va păţi nimic, fiindcă nimeni nu va lua nicio măsură", conform BBC

Barul respectiv a luat, totuși, "măsuri imediate", după ce a primit o plângerea, iar o investigaţie este în desfăşurare. Tânăra a precizat că hărțuirea a pornit atunci când a fost fluierată, bărbatul devenind din ce în ce mai asupritor, acesta începând să facă comentarii la adresa sânilor ei.

Pe Twitter, Emilly a povestit cum a avut loc incidentul. Agresorul i-ar fi spus: "Sunt bodyguard. Pot să fac ce vreau". Tânăra i-ar fi replicat: "Nu, amice, nu poţi să faci ce vrei tu". Tânăra a mai adăugat că suspectul a fost atât de arogant, încât a lăsat-o să îi pozeze legitimaţia, cu ajutorul căreia a fost identificat de agenție, atunci când a fost depusă plângerea. 

Un purtător de cuvânt al celor de la Sailors Arms a declarat că "în urma acuzaţiilor primite, bărbatul a fost suspendat din funcţie, până când ancheta va fi finalizată".

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO